Convocat el Concurs de Narracions curtes Josep Soler i Palet

Les obres es poden presentar fins al 30 de setembre a qualsevol biblioteca pública de la ciutat

La Torre
07 de maig del 2015
L’Ajuntament de Terrassa, amb la col·laboració de l’Ateneu Terrassenc i el suport de l’associació de comerç TerrassaCentre, convoca el sisè Concurs de Narracions curtes Josep Soler i Palet. Aquest concurs vol homenatjar la figura de Josep Soler i Palet, qui va impulsar el primer concurs literari de Terrassa quan era president de l’Ateneu Terrassenc, i qui va propiciar el servei de biblioteca pública a Terrassa.

La convocatòria s’adreça a totes les persones majors d’edat residents a Terrassa o vinculades amb la ciutat que escriuen de manera no professional. A Terrassa hi ha un bon nombre de persones que cultiven algun gènere literari de forma amateur, com fa palès el fet que hi ha tallers literaris a la Biblioteca Central de Terrassa i a la Biblioteca del Districte 6, i també a diferents entitats de caire cultural, com Amics de les Arts o el mateix Ateneu Terrassenc. 

Els relats que participin al concurs, de tema lliure en català o castellà, han de ser inèdits i tenir una extensió màxima de cinc fulls DIN A-4. El termini de lliurament dels treballs finalitzarà el 30 de setembre de 2015. 

El jurat estarà format pel regidor/a de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa, un membre del Consell de Cultura i de les Arts de Terrassa, dos representants de l’Ateneu Terrassenc, un representant de TerrassaCentre, un/a professor/a d’escriptura creativa, i un representant de la BCT Xarxa. 

El veredicte del jurat es farà públic el 20 de novembre, en un acte públic. S’atorgaran tres premis, amb la següent dotació: 

• Primer premi: una targeta regal per gentilesa de TerrassaCentre, per valor de 120 euros a gastar en qualsevol dels comerços adherits a l’associació. 

• Segon premi: un curs d’escriptura creativa, a càrrec de Silvia Alcàntara. 

• Tercer premi: una targeta regal per gentilesa de TerrassaCentre, per valor de 80 euros a gastar en qualsevol dels comerços adherits a l’associació.