El Centre Ambiental Bonvilar s'omple de vida amb activitats per a la família

L'Ajuntament de Terrassa programa a partir d'aquest dissabte i fins al mes de novembre des de tallers infantils fins a excursions i rutes guiades, passant per activitats esportives i de benestar

La Torre
06 de maig del 2015
L’Ajuntament de Terrassa, a través del servei de Medi Ambient i Sostenibilitat, ha programat un conjunt d’activitats al Centre d’Informació Ambiental Bonvilar (CIAB) per als caps de setmana de la temporada 2015. El programa inclou un total de 14 propostes adreçades a infants, esportistes i públic en general. La primera tindrà lloc aquest dissabte i la darrera, el 15 de novembre. Totes les activitats seran gratuïtes i algunes requereixen reserva prèvia. 

Amb aquest programa, el Consistori vol apropar el CIAB i, amb ell, l’Anella Verda de Terrassa, al conjunt de la ciutadania, convidant a tothom a conèixer aquests espais naturals i a gaudir-ne de maneres molt diverses. L’oferta d’activitats inclou des de tallers infantils fins a excursions i rutes guiades, passant per activitats esportives i de benestar, com ara una sessió de tai-txi a la natura, una de marxa nòrdica o dues d’entrenament guiat de cursa de muntanya, a càrrec de l’atleta professional Jaume Leiva. 

La primera d’aquestes dues sessions, precisament, serà l’activitat que obrirà el programa, aquest dissabte. S’adreça a corredors habituals i especialment a qui vulgui participar a la tercera cursa popular “Exercici físic i càncer”, que tindrà lloc el 23 de maig, organitzada pel Consorci Sanitari de Terrassa, amb el mateix itinerari de la sessió d’entrenament d’aquest dissabte. Aquesta és una de les activitats amb reserva prèvia. Les inscripcions es poden fer fins divendres de 12 a 14 hores i de 15 a 17 hores, al telèfon 93 785 54 61. 

El CIAB està ubicat al peu del camí dels Plans de Bonvilar, en mig d’uns terrenys de gran valor ecològic i social, i constitueix un excel·lent punt de partida per a conèixer l’Anella Verda de Terrassa en el seu conjunt. Obre els caps de setmana entre els mesos de març i novembre i funciona com a punt d’informació per als visitants i com a centre de divulgació, impulsant campanyes per a fomentar el coneixement d’aquests espais i el respecte pel medi natural.