La UPC prepara una olimpíada de drones a la seva Setmana Cultural

Les principal novetats són la rèplica del concurs televisiu ‘Pasapalabra’ amb terminologia d’òptica i optometria, i teatre improvisat a càrrec de la companyia Improcedents Show

La Torre
06 de maig del 2015
Actualitzat a les 12:21h

Les delegacions d'estudiants de l'Escola Tècnica Superior d’Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa (ETSEIAT), l'Escola d’Enginyeria de Terrassa (EET) i la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa (FOOT) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)  han organitzat tot un seguit d'activitats dirigides a la comunitat universitària que tindran lloc durant els dies 6, 7 i 8 de maig.

Música en viu, cursos, competicions esportives, jocs, tallers i conferències, i el tradicional concurs de paelles conformen la programació de la Setmana Cultural 2015.

Novetats
Aquest any, les principals novetats seran l’olimpíada de drones construïts per estudiants a l’ETSEIAT que hauran de superar diferents proves al vestíbul de l’Escola (dia 6 a partir de  les 10h, C. Colom, 11. Terrassa). També és novetat  una rèplica del concurs televisiu ‘Pasapalabra’ que organitzen els estudiants de la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa (FOOT), on els concursants hauran de demostrar el seu  coneixement de terminologies en l’àrea de la salut visual (dia 6 a les 16h, c.Violinista Vellsolà, 33. Terrassa). La delegació d’estudiants de la FOOT també ha convidat a la companyia de teatre Improcedents Show que muntaran in situ una obra de teatre improvisada a través de les interaccions amb el públic (Dia 7 de, 12 h a 13.30h a la FOOT. C.Vilolinista Vellsolà, 33. Terrassa).

Per la seva part, els estudiants de l’Escola d’Enginyeria de Terrassa (EET) han organitzat una barbacoa per al dia 6 a les 12h a l’aparcament del centre (C.Colom, 1. Terrassa). També projectaran la pel·lícula Descodificant Touring el dia 7 a les 13.30h a la sala de conferències.

Esport, música, jocs, i les tradicionals paelles
Les activitats més clàssiques de la Setmana Cultural del Campus de la UPC a Terrassa també tenen el seu lloc al programa. Enguany, els concerts  tindran lloc a la Plaça del Campus, on  actuaran el dia 7 de maig, entre les 12h i les 19h, els grups Mig quart de Segle, Factor Kiwi i els Caipirinhas Rumberus. El mateix dia 7 a partir de les 13h, a l’aparcament de l’ETSEIAT (c. Colom, 11. Terrassa),  serà l’escenari on tindrà lloc el tradicional concurs de paelles.

Futbolí, un futbolí humà, voleibol, running,  bàsquet 3x3 i pàdel conformen la proposta esportiva per a la Setmana Cultural, que inclou també un concurs d’avions de paper i cartró, un concurs de coets d’aigua, competicions de jocson line, exhibicions i tallers castellers a càrrec de la colla Bergants, cinema, simuladors de conducció esportiva, i una gimcana.

Més informació
www.etseiat.upc.edu
www.eet.upc.edu
www.foot.upc.esu