L'Egara perd la final als penals

El RC Polo s'emporta la lliga als shoot-out per 5-4

03 de maig del 2015
Actualitzat a les 17:27h
El Club Egara ha caigut en els penals shoot-out en la final de la Lliga masculina de Divisió d’Honor, que s’ha emportat el RC Polo, després que els 60 minuts acabessin amb empat (1-1).

Els ratllats, que eren els amfitrions de la Final Four que es disputava al Pla del Bon Aire assoleixen el subcampionat, que els dóna plaça per a l’Euro Hockey League de la pròxima temporada.

El partit ha començat amb molt de respecte per part dels dos equips. Els gols han arribat en el segon quart. El Polo s’ha avançat de penal-córner, gràcies a un gol de Xavi Lleonart de penal-córner. La resposta del Club Egara no ha trigat a arribar i abans del descans Eduard Arbós ha igualat el matx.

Amb l’empat a 1 gol s’ha complert el temps reglamentari i el títol s’ha decidit als penals shoot-out. Dels cinc llançaments, el Polo n’ha convertit 4 i l’Egara 3. Així, el títol marxa cap a Barcelona.