​Entren a robar a diversos pisos del carrer Miquel de Servet

El mateix dia, tot just dues hores abans, el passeig de Joan Miró també va viure dos intents d'entrada forçada a domicilis, un dels quals va acabar amb varis objectes desapareguts

La Torre
02 de maig del 2015
Actualitzat a les 18:31h
Un veí del carrer de Miquel de Servet va alertar la Policia municipal de Terrassa dimecres al migdia que havien entrat a robar al seu domicili. L'home havia arribat a casa seva quan havia vist que la portava estava oberta i el seu interior tot regirat.

Quan els agents van arribar a l'edifici, van comprovar com no havia estat l'únic robatori. En un altre pis la porta també estava forçaca i a dins s'havien endut diversos objectes. La dotació va observar com un altre habitatge del mateix edifici havia patit danys al pany de la porta però semblava que no havien arribat a entrar-hi. Els agents van obrir acte de danys i van instar els propietaris a anar a comissaria a interposar la denúncia.

El mateix dia, un parell d'hores abans, havia passat una cosa similiar al passeig Joan Miró. Després de l'alerta d'un veí, els agents van comprovar com hi havien diverses portes de domicilis forçades. En un dels pisos, el seu interior estava tot remenat. En l'altre, el pany presentava danys però no l'havien aconseguit trencar. En ambdós casos, es va avisar els Mossos d'Esquadra perquè anessin a prendre empremtes dactilars.