Matilla titlla d'impostura i cinisme la gestió del govern en l'afer ventades

Terrassa en Comú carrega contra el PSC per amagar la seva "incompetència" en els tràmits per rebre els ajuts pels danys i afirma que el model de govern de la ciutat que ha protagonitzat el partit de Ballart està "gastat i caduc"

La Torre
05 de maig del 2015
Actualitzat el 07 de maig a les 12:03h

Les ajudes sol·licitades a la Diputació de Barcelona després de la ventada del mes de desembre segueixen portant cua. Fa setmanes, l'Ajuntament va recriminar a l'ens que només hagués adjudicat 90 mil euros pels danys causats. La resposta per part del màxim responsable de l'institució, Salvador Esteve, va ser que el Consistori havia rebut el que havia demanat, i que en tot cas si no havien rebut més era per culpa de l'equip de govern i els tràmits que s'havien de fer.

Posteriorment, l'Ajuntament va anunciar que hi havia hagut un "malentès" i que presentarien nova documentació a fi i efecte d'obtenir una partida major. Doncs bé, CiU i PP ja van denunciar la "mala gestió" en aquest cas del govern local. Ara, ha estat Terrassa en Comú també hi ha posat cullerada. "La gestió demostra un evident desconeixement i despreocupació per les convocatòries i procediments per sol·licitar ajudes a administracions superiors. Amb un Consistori que no va enviar la documentació necessària per poder tramitar correctament l’ajuda", han dit i afegeixen "i posa de manifest la impostura i cinisme d’aquells que sabent dels seus errors, intenten amagar la seva incompetència excusant-se amb els altres, i per tant, evitant assumir-ne responsabilitats".

Això respon, al parer de la formació política liderada per Xavi Matilla, "al model de govern de la ciutat, protagonitzat pel PSC, gastat i caduc. Són molts els exemples que hem conegut darrerament que ens demostren la manifesta incapacitat dels que haurien de liderar políticament la nostra ciutat. Fets que s’expliquen per l’actual situació de confort, d’acomodament i de paràlisi en què viuen alguns dels responsables polítics de la ciutat, al capdavant dels quals tenim Jordi Ballart".

Concessió dels autobusos

Igualment, aprofiten per carregar contra el procés de concessió del servei d'autobusos. "La incompetència té costos per a tots. Implica perdre diners, però també té un preu per la ciutadania, en la seva qualitat de vida o en el respecte dels seus drets. Aquests dos exemples són fets inadmissibles, que suposen la pèrdua de recursos i oportunitats de tots els terrassencs i terrassenques, per manca de lideratge polític, incapacitat de gestió i falta de compromís", afirmen des de Terrassa en Comú.

"Aquests dos exemples posen en evidència un procés de decadència progressiva del PSC que ens arrossega a tots. Un projecte desgastat que ja no es pot estirar més. Aquests fets ens interpel·len, i ens obliguen a insistir que cal passar pàgina i obrir una nova etapa de canvi a la ciutat".

Resultats eleccions municipals 2011