Boicotegen una benzinera de Terrassa de l'independentista Jordi Roset

Aquesta matinada, l'estació Petro7 de la carretera de les Fonts ha patit un acte de vandalisme o sabotatge | El propietari assegura que també li han tallat les mànegues a l'estació de l'Ametlla del Vallès

La Torre
29 d'abril del 2015
Actualitzat a les 15:23h
Estació de servei de Terrassa amb les mànegues tallades
Estació de servei de Terrassa amb les mànegues tallades | Foto: J.R.

Aquest dimecres de bon matí, Jordi Roset, el propietari de la benzinera Petro7, ubicada a la carretera de Les Fonts, ha tingut una sorpresa desagradable. Algú li ha tallat les mànegues dels sortidors de combustible, impedint que els clients puguin omplir els dipòsits. L'empresari egarenc desconeix encara qui ha estat i la motivació que pot haver empès a cometre aquest acte de vandalisme. Roset ha afirmat a La Torre que "no sé perquè ho han fet, potser perquè sóc independentista i no me n'amago, però no m'acolloniran".

Roset ha manifestat que mirarà les càmeres de seguretat instal·lades a l'estació de servei per descobrir-ne els autors. També ha subratllat que anirà a interposar la corresponent denúncia als Mossos d'Esquadra.

Així mateix, el que fa més malpensar a l'empresari que no es tracta d'un acte de simple vandalisme i que al darrere hi ha una motivació ideològica o política és que aquesta mateixa matinada a la seva benzinera ubicada a l'Ametlla del Vallès també ha estat objecte del mateix tipus d'acte: també li han tallat les mànegues dels sortidors. No obstant, els autors no han deixat cap missatge ni pintada.

Jordi Roset no s'ha amagat mai del seu independentisme. Justament, aquesta mateixa setmana ha estat també protagonista per un incident relacionat amb la seva empresa i amb la seva ideologia. L'egarenc ha denunciat públicament que la Corporació Catalana de Mitjans ha "prohibit" un anunci televisiu de Petrolis Independents. 

En l'àudio promocional s'hi parla de "petroli independentista" i es concreta que "si fas benzina, fas país". Des de la Corporació s'assegura que aquest anunci no es pot passar per antena ja que "està prohibit emetre qualsevol tipus de publicitat amb connotació política independent dels períodes electorals".