Un pla de rescat per aplicar els primers 100 dies de govern de Xavi Matilla

L'alcaldable de Terrassa en Comú assegura que la ciutat pateix una situació "d'emergència social" que implica posar en marxa tot un seguit de mesures de "ràpida aplicació"

La Torre
29 d'abril del 2015
Actualitzat el 30 d'abril a les 21:20h
Xavi Matilla, alcaldable per Terrassa en Comú, i Xavi Martínez han presentat el seu "pla de rescat ciutadà", amb un conjunt d’actuacions prioritàries pels primers 100 dies de govern. La formació política considera que davant la "situació d’emergència social que viu la ciutat" ells són els indicats per "donar-hi resposta des del govern local".

"No podem continuar amb un Ajuntament que no es posa del costat dels seus ciutadans i que no en garanteix els seus drets socials, independentment de les limitacions competencials. Hem de superar l’actual situació d’acomodació, de confort, de manca d’atreviment i de lideratge, per culpa d’un projecte ja esgotat que ens arrossega a tots", afirma Matilla.

El candidat a l'alcaldia considera que "hem de construir una Terrassa per a tots, al servei de la gent, sense excuses. No ens podem permetre la vergonya que terrassencs i terrassenques no puguin posar la calefacció o es quedin sense gas o aigua per falta de recursos. O que hi hagi un sol nen o nena que vagi mal alimentat a l’escola". Terrassa en Comú també es fa seves les reivindicacions i proclames de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, reclamant que "tampoc ens podem permetre la vergonya que a Terrassa hi hagi persones que es quedin sense casa, sense alternativa".

"Les mesures clàssiques per a solucionar els problemes (més complexos) han deixat de ser efectives", asseveren i asseguren que "cal passar pàgina, cal renovar l’agenda de polítiques i, a curt termini, cal un pla de rescat ciutadà". Seria un pla de rescat, amb propostes concretes, "de ràpida aplicació", per als primers 100 dies de govern. 
 
 

Resultats de les eleccions municipals de 2011