Castellers de Terrassa reforcen el 4d7 amb l'objectiu de reptes superiors

La colla blauturquesa van sortir satisfets de l'actuació realitzada a la plaça de Cornellà

La Torre
28 d'abril del 2015
Actualitzat a les 12:04h

4d7 de la colla blauturquesa Foto: CdT

Els Castellers de Terrassa van compartir plaça diumenge amb el Castellers de Cornellà, en la 23a Diada de la Cultura Popular de Tradició Catalana de Cornellà de Llobregat -Jordiada-.

Els de la camisa blau turquesa van descarregar en primera ronda un 4 de 7 menut que va servir de prova per a reptes superiors que l'entitat està treballant. Seguidament la colla egarenca va descarregar el 3 de 7 i en la tercera ronda el 3 de 6 aixecat per sota. Castell aquest últim que està en disposició d'aixecar un pis properament.

En la ronda de pilars, els Castellers de Terrassa van optar per el pilar de 5 aixecat per sota. Aquest en l'última aixecada, va caure abans de completar l'aleta. No contents amb el resultat d'aquesta construcció, els Castellers hi van tornar per a descarregar-lo aquest cop amb èxit.

Els Castellers de Cornellà van descarregar el 7 de 7, 5 de 7, 4 de 7 i vano de 5 en una actuació molt profitosa i en la que van sortir contents de plaça per haver lligat una bona pinya de l'estructura de 7.

El proper dia 2 de maig, Castellers de Terrassa, col·laborarà a les 20h. de la tarda amb la Romeria que es farà a la Torre Mossen Homs de Terrassa, organitzada per la Hermandad San José de Abrucena de Terrassa.

Mes tard, a partir de les 22h, al Local dels Castellers de Terrassa, es realitzarà una activitat de caràcter privat adreçada a socis i simpatitzants de la colla, amb l'objectiu de fomentar la cohesió i la participació dels membres ja actius i la acollida i integració dels nous membres.