Berenguer: «Viladecavalls ha de trobar el rumb del progrés»

Presentació de la candidatura de CiU amb Cesca Berenguer com alcaldable

La Torre
28 d'abril del 2015
Els candidats de la llista de CiU
Els candidats de la llista de CiU | Foto: CiU

Convergència i Unió de Viladecavalls ha presentat la seva candidatura per les properes eleccions municipals amb una llista molt representativa de tots els àmbits del municipi. La llista està formada per actuals regidors de l’Equip de Govern i incorporacions de persones "molt arrelades i representatives del nostre municipi".

“Treballem junts per Viladecavalls” és el lema amb el que es presenta la candidatura de CiU de Viladecavalls, encapçalada per Cesca Berenguer, actual Alcaldessa de Viladecavalls. Berenguer ja va acceptar continuar com a cap de llista en un acte que es va celebrar el passat mes de març. 

Convergència pretén continuar amb la feina ja iniciada fa dos anys on un dels seus "valors principals ha sigut tranquil·litzar, il·lusionar i implicar a la ciutadania en objectius comuns". L'alcaldable dóna molta importància "al treball en equip per aconseguir que Viladecavalls sigui un poble de referència a la comarca. Només hem tingut la possibilitat d’estar dos anys a govern i tot i que hem treballat de valent, encara ens queden molts projectes que es podran veure en el nostre programa i moltes ganes per fer-los realitat. Hem de fer un doble esforç ja que existeix una crisi econòmica que hem de superar i cicatritzar, però el més important és aconseguir la reparació social".

"Viladecavalls ha de trobar el rumb del progrés. Hem aconseguit establir una nova complicitat entre els nostres veïns i aquells que tenim la responsabilitat de govern, hem recuperat la confiança mútua i hem treballat de manera conjunta, continuant en aquesta línia assolirem tots aquells objectius que ens marquem. Hem de pensar en gran", ha recalcat Berenguer.

La llista electoral és:

1- CESCA BERENGUER PRIEGO
2- PEDRO NOGUÉS VIDAL
3- DOLORS SALMERÓN DAVÍ
4- JESÚS PORRES COTO  
5- JOSÉ VALERO HERNÁNDEZ
6- ALBERT AGUAYO MORALES
7- RAMÓN RUIZ NAVARRO 
8- ALBERT ALGARRA GIL
9- ISA LÓPEZ DE CAMPO
10- ROSSY DOMÍNGUEZ PINO
11- LLORENÇ VILA MARTÍ   
12- RAQUEL LUQUE JIMÉNEZ  
13- SILVIA RAMOS ASTOR

Suplents
1- RAFAEL SÁNCHEZ DE LA HABA
2- MARTA BOS FERNÁNDEZ
3- JAVIER TRIVIÑO ZURITA