Dos egarencs participen en el llibre «Contes per menjar-se'ls»

La Torre
27 d'abril del 2015
Alguns dels autors del llibre a l'Ateneu Terrassenc
Alguns dels autors del llibre a l'Ateneu Terrassenc | Foto: Edicions Els llums

Alguns dels autors del llibre a l'Ateneu Terrassenc Foto: Edicions Els llums


Els egarencs Ferran Armengol i Oriol Solé formen part del col·lectiu Setze Petges. Aquest grup d'amants de l'escriptura originat fa més d'una desena d'anys a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès presenta un nou llibre, "Contes per menjar-se'ls" (Edicions Els Llums), que recentment va ser presentat a l'Ateneu Terrassenc. 

Es tracta d'un recull de relats que giren en torn els fogons i la gastronomia. Prenent la cuina, especialment la catalana, com a eix vertebrador, el llibre proposa un menú d'onze plats, pa, vi i cafè, on cada plat és un conte. 

Paral·lelament al recorregut literari propi, els integrants del grup s'han reunit doncs novament per donar vida al tercer recull conjunt. Com passa a la cuina, cada xef té el seu estil personal, però tots comparteixen l'energia i l'entusiasme de respondre al repte: «I si explorem la condició humana a través del sentit del gust?».

Els Setze Petges són: Ferran d'Armengol i Galceran, Mercè Bagaria i Mellado, Jordi Bordas i Coca, Mariàngels Calaf i Masachs, Antoni Cardona i Torras, Montserrat Escartín i Gual, Hilari Garcia Rodríguez, Anna Masip i Argilaga, Josep Maria Ricart i Puigneró i Oriol Solé i Granier.