Diumenge, 3a Caminada Popular Solidària Rangoli

Enguany, els beneficis aniran a parar a la Fundació Vicente Ferrer

La Torre
25 d'abril del 2015
El proper diumenge 26 de març serà la 3a Caminada Popular Solidària Rangoli. Aquest any, dedicada a Francesc Cardellach, representant de la Fundació Vicente Ferrer a Terrassa.

Aquest any, l’organització de la 3a Caminada Popular Solidària Rangoli dedicarà l’activitat al Francesc Cardellach, representant de la Fundació Vicente Ferrer a Terrassa, que va morir mentre la preparaven. Els organitzadors creuen que és el millor homenatge que se li pot fer. Aquesta acció suposa el suplement alimentari d’un infant per tot un any.

L’itinerari serà de tres recorreguts: un de 8 km, un de 12km i un de més llarg, 16km per la Serra de l’Obac i la Serra de les Pedritxes. Es podrà realitzar caminant o corrents i, fins i tot, s’ha preparat una sortida guiada familiar en grup que serà a càrrec de Narcís Serrat i el rondallaire Cesc Serrat.

Pels que no poden anar a la Caminada però volen col·laborar, s’ha creat una inscripció anomenada “Caminador virtual” al web del Centre Excursionista de Terrassa on es podrà realitzar una donació.

Lloc: CD Terrassa Hockey, ctra. de Talamanca, km 5,5 (les Pedritxes, Matadepera)
Hora de la sortida: de les 8 a les 9 h. Si algú la vol fer corrent han de sortir els primers. La sortida guiada familiar en grup serà a les 9,30 h a càrrec d'en Narcis Serrat i el rondallaire Cesc Serrat .