Torna la Fira del Vehicle d'Ocasió a Terrassa

Vallès Motor es podrà visitar al llarg del cap de setmana al Recinte Firal de Terrassa

La Torre
23 d'abril del 2015
Actualitzat el 24 d'abril a les 7:09h
El Recinte Firal de Terrassa acollirà des d'aquest divendres fins al diumenge 26 d’abril la Fira del Vehicle d’Ocasió, Vallès Motor. Durant els tres dies els visitants gaudiran de forma totalment gratuïta de les marques automobilístiques més conegudes, d’una zona infantil i d’un espai gastronòmic. En aquesta edició el recinte estarà obert en un horari ininterromput, d’11 a 20 hores.

Els expositors brindaran als visitants de la fira preus exclusius tant de cotxes i furgonetes. L’objectiu d’aquest certamen és posar en contacte al sector automobilístic de Terrassa i d’altres localitats properes que hi participen, amb el públic de la província de Barcelona. 

Activitats complementàries

Pel que fa a les activitats infantils que es desenvoluparan al Recinte Firal de forma gratuïta, destaca el muntatge d’un circuit de sis forats de minigolf per als nens, on tot moment hi haurà monitors, fet que facilitarà que els seus pares puguin visitar la fira mentre els més petits s’ocupen amb activitats de lleure.

Així mateix, els assistents podran degustar les millors propostes culinàries, tant per esmorzar com per dinar, amb la caravana street food “Portaplatets”. Una fusió entre la cuina al carrer de qualitat i la moda vintage.