Nou servei d'orientació laboral a Viladecavalls

En funció de la situació i necessitats de cada persona s'ofereix suport tècnic individual per facilitar la recerca d'un lloc de treball

La Torre
25 d'abril del 2015
L’Ajuntament de Viladecavalls mitjançant el Servei Local d’Ocupació ofereix un servei d’assessorament per a la recerca de feina, que orienta i dóna suport tècnic a les persones inscrites a aquest servei.

Les eines i recursos per assolir amb èxit la cerca de feina s’han d’adaptar als constants canvis del mercat laboral actual. Les noves tecnologies, les xarxes de relació 2.0, els processos de selecció i la valoració de les competències clau són aspectes que hem d’incorporar en la cerca activa de feina.

En funció de la situació i necessitats de cada persona s'ofereix suport tècnic individual per facilitar la recerca d'un lloc de treball amb èxit: Crear el teu projecte professional, consultar pàgines web d’ofertes de treball, conèixer professions emergents, definir el projecte professional, conèixer les últimes tendències en reclutament de personal,  inscriure’s a borses de treball de la zona, planificar, cercar formació adient... en definitiva millorar la teva ocupabilitat.

Si estàs cercant feina i vols optimitzar els teus recursos a l’hora de trobar un lloc de treball, pots anar tots els dilluns a la sala d’ordinadors del Centre Cívic Paco Cano en horari de 9:30 a 13:30h. ([email protected] ).