Formació en economia social per aturats i treballadors del sector

El curs consta de tres mòduls que s'impartiran durant els mesos de maig i juny

La Torre
23 d'abril del 2015
L’Ajuntament de Terrassa, a través del servei d’Emprenedoria i Economia Social, ofereix un curs d’Economia Social i cooperativa adreçat a la promoció de la cultura empresarial cooperativa i a formar i orientar a persones que volen emprendre en aquest àmbit. 

Aquesta acció formativa consta de tres mòduls: 
• Mòdul 1: Gestió social cooperativa (4, 6, 11 i 13 de maig – de 10 a 13.45h.), sobre coneixements específics sobre el funcionament de les cooperatives de treball. 

• Mòdul 2: Comercialització i estratègies (15, 18, 20 i 22 de maig - de 10 a 14h.), sobre els potencials existents, així com les eines per al desenvolupament d'una comercialització fiable i duradora, les diferents eines aplicables a la comercialització, coneixements sobre el consumidor actual i la seva demanda i dels elements d'una bona comercialització: ambient, processos disseny de productes, preu i promoció. 

• Mòdul 3: Interpretació de balanços i estats financers 25, 27 i 29 de maig i 1, 3 i 8 de juny - de 9 a 14h.), que té l’objectiu de proporcionar als i les persones participants els coneixements bàsics necessaris que els permeti comprendre els estats comptables i financers d’una organització. 

Els mòduls es poden realitzar de forma independent, tot i que es prioritzaran les inscripcions de les persones que vulguin assistir als tres mòduls. Les persones interessades en fer aquesta formació han de ser majors d'edat i han d’acreditar estar treballant en empreses del sector de l'economia social (cooperatives, associacions, fundacions), o bé han d’estar en situació d'atur i estar inscrites al Servei Català d'Ocupació (SOC) com a demandants d'ocupació.

Les inscripcions es poden fer online, a través de l’enllaç o de forma presencial a l’Oficina d'Atenció a l'Empresa (C. Telers, 5 1-2). Per qualsevol consulta, es pot trucar al 937397000, extensió 4934, o al 010-807210010 si es truca des de fora de la ciutat. 

Terrassa Municipi Cooperatiu 

Terrassa està adherida al programa Municipi Cooperatiu de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, que agrupa i representa les 3.000 cooperatives de treball de Catalunya. Des del Servei d'Emprenedoria i Economia Social i, en el marc d'aquest programa de col·laboració que subvenciona el Ministeri de Treball, s'ofereix aquesta formació que coordina l'escola cooperativa APOSTA Sccl.