Sacsejada a l'AV Sant Pere Nord

L'entitat veïnal inicia una nova etapa després de la marxa del seu president Emiliano Martínez

La Torre
21 d'abril del 2015
Actualitzat el 25 d'abril a les 19:53h
L'Associació de Veïns de Sant Pere Nord viurà canvis importants en les properes setmanes. D'entrada, la marxa del seu president, Emiliano Martínez, que es presenta com a candidat per Terrassa en Comú a les eleccions municipals.

Aquest fet, ha propiciat que des de l'AV considerin que és el moment adequat per "fer una reflexió i donar un nou impuls a l'entitat, aconseguint arribar a més gent i demanant la participació activa dels veïns dins de la junta" 

En aquest sentit, dissabte dia 25 d'abril, a les set del vespre al Centre Cívic President Macià faran una assemblea de barri, oberta a tothom, on s'explicaran els motius de la nova campanya de captació de socis, explicaran el funcionament de l'AVV, parlaran de les propostes de millora al barri, i animaran al veïns perquè s'apuntin a l'Associació.

Així mateix, l'entitat serà aquest dimecres a la rambla de Francesc Macià, davant de la plaça 1 de maig, amb una carpa informativa on es repartiran tríptics i enquestes per saber l'opinió dels veïns i conèixer de primera mà les necessitats i problemes del barri.