El moment dolç de l'Handbol Terrassa, es prolonga

El conjunt de Xavi Font va vèncer sense problemes al Club Esportiu Molins de Rei

La Torre
22 d'abril del 2015
Diumenge l’Handbol Terrassa va rebre al Club Esportiu Molins de Rei. Aquest cop el partit es va jugar a la pista Municipal de Sant Llorenç. 

Els egarencs amb molt bones sensacions després de les darreres jornades van sortir amb moltes ganes de seguir demostrant que estan en un bon moment de forma, i ho van aconseguir ja que van agafar avantatge en el marcador i no el van deixar en tot el partit (31 a 25).

L'èxit del bon rendiment de l’equip egarenc és conseqüència de la forta defensa que planteja en els darrers partits. El Molins de Rei va intentar-ho en tot moment, però se’ls feia molt complicat marcar, tot i això la diferència a la primera part era de 3 gols, 15-12. 

A la represa els de Xavi Font van seguir amb la mateixa tònica, junts, actius i intensos amb defensa i calmats en atac. Al minut 18 de la segona part els locals guanyaven per 9 gols. És aquí quan el partit es va tornar boig per culpa de les exclusions vàries per part de tots dos equips i els visitants ho van aprofitar per aconseguir més facilitat per marcar, fent un parcial de 0-4.

El temps mort demanar per l’entrenador local i la tornada a la normalitat del partit no van fer perillar la victòria en cap moment. Al final 32-25 per un Handbol Terrassa que travessa un moment dolç de joc.