El Mercat del Triomf, protagonista del darrer punt de llibre de l'Eix Sant Pere

L'associació de comerciants tanca la col·lecció amb una perspectiva diferent de l'equipament | Entre els clients dels establiments sortejarà 60 rosers

La Torre
21 d'abril del 2015
Actualitzat a les 16:39h
A l'Eix Sant Pere ja han començat fa uns dies el compte enrere per celebrar el St. Jordi com cal. Fins aquest dimecres, en comprar als establiments associats els clients reben una butlleta amb la qual es podrà aconseguir un dels 600 rosers minis que sortegen. Els afortunats hauran de guardar la butlleta guanyadora i bescanviar-la pel roser el mateix
dia 23 d'abril. Els regals es lliuraran en una carpa situada a la porta del Mercat de St. Pere (C/Ample) entre les 10 i les 20 hores ininterrompudament.

Durant el dia de Sant Jordi, a la carpa de l'Eix també realitzaran un Intercanvi de llibres. L'horari serà mateix del lliurament de 10 a 20 hores. Un any més el dia de St. Jordi tots els comerços associats obsequiaran als seus clients amb el nou punt de llibre del col·leccionable d'imatges del Barri. Aquest 14è punt de llibre serà el darrer de la col·lecció, i per fer això s'ha optat per una perspectiva diferent del Mercat del Triomf, on es poden veure les antigues marquesines que ara es troben en procés de recuperació.

A partir de l'any vinent encetaran una nova col·lecció de punts de llibre, i el tema seran fotografies antigues dels comerços de Sant Pere.