Ibérica de Altavoces mantindrà la planta amb 28 treballadors

Comitè i direcció pacten les indemnitzacions per als prop de noranta empleats acomiadats

Lluïsa Tarrida
21 d'abril del 2015
Actualitzat el 25 d'abril a les 19:53h
Els treballadors denunciaven una deslocalització
Els treballadors denunciaven una deslocalització | Maria Diaz
Aquest divendres passat, hi va haver reunió entre el comitè d'empresa i a la direcció de la  Fábrica Ibérica de Altavoces (Faibal), ubicada a Vacarisses.

Empresa i comitè han arribat a un acord per mantenir oberta la planta amb 28 treballadors. Això suposarà l'acomiadament de noranta empleats. La direcció ha apostat finalment per continuar una de les cinc línies de producció a la fàbrica vacarissenca. L'acord sobre les indemnitzacions és de 32 dies per any treballat amb un màxim de 20 mensualitats.

En l'acord es compromet en què durant els properes 24 mesos es garanteix al personal que continui treballant a l'empresa el dret a percebre la mateixa indemnització pactada amb la resta de plantilla en el cas que s'acabi fent extinció de contracte per causes objectives.

La lluita dels treballadors per uns acomiadaments dignes i per la denuncia d'una deslocalització encoberta toca així la seva fi després de mesos protestant i duent a terme diverses accions, ja fos amb manifestacions pel centre de Vacarisses i Terrassa, o portant la seva situació al Parlament.