Motos centenàries tornaran a les carreteres vallesanes

El Motor Atlètic Terrassa Hockey Club va presentar una nova edició, la 38, del Ral·li de Motos Històriques, que tindrà lloc a Terrassa i Matadepera el 26 d’abril

La Torre
20 d'abril del 2015
Actualitzat a les 18:59h
Una de les motos participants al ral·li
Una de les motos participants al ral·li | Toni Fages / Pau Moya

Una de les motos participants en un ral·li Foto: Toni Fages / Pau Moya


El president de l'Escuderia MATHC, sigles del Motor Atlètic Terrassa Hockey Club, Joan Amate, va presentar a les dependències municipals de Matadepera una nova edició, la 38, del Ral·li de Motos Històriques, que tindrà lloc a Terrassa el 26 d’abril. La prova, d’un centenar de quilòmetres, constarà també d’un tram de regularitat, que es mesurarà al llarg de 34 quilòmetres amb diversos controls secrets. El final està fixat a Matadepera.  Amate va ser rebut per l'alcaldessa Mireia Solsona i el regidor d'esports, Quico Sala.

Les categories van des de les de la Classe A (les més veteranes, fabricades fins al 1904), fins a la Classe G (la moderna, amb vehicles fabricats fins al 1985). La concentració serà a les 8 del matí amb sortida a les 9 per fer la prova de regularitat en direcció a Navarcles.

I després de l’esmorzar, direcció Calders, Monistrol de Calders, Sant Llorenç Savall i Castellar per arribar a Matadepera. Com en les tres darreres edicions, el ral·li acabarà al poble, així que després del circuit que recorreran els motoristes, les màquines s'exposaran a la carretera de Terrassa, a l'alçada del Casal de la Gent Gran, als volts de 2/4 d’1.

Allà es podran veure de prop les grans protagonistes de la jornada i també es farà el corresponent lliurament de premis i el tradicional piscolabis. El Ral·li de Motos Històriques de Terrassa és la prova degana de l’estat de motos antigues i és una de les més importants d’Europa. És una ocasió magnífica per veure unes màquines que són història viva del motociclisme i que els seus propietaris conserven en un estat excepcional.