Els Minyons fan el segon 2d8f i un pilar de 6

Els de malva continuen la seva posada a punt en aquest inici de temporada amb dues bones actuacions

Redacció
20 d'abril del 2015
Actualitzat a les 7:30h
El passat dissabte 18 d’abril, els Minyons de Terrassa van actuar al Parc de Sant Jordi de la seva ciutat, on hi van firmar un 4d8, un 3d8 i un 4d7p. En ronda de pilars, van descarregar-hi un pd5. A l’actuació van estar acompanyats per l’altra colla de la ciutat, els Castellers de Terrassa.

L’endemà diumenge, la colla egarenca es va desplaçar a l’Hospitalet de Llobregat, per actuar acompanyats de la Colla Jove de l’Hospitalet, els Matossers de Molins de Rei i els Castellers de Viladecans. En primera i segona ronda, els Minyons van descarregar el 6è, el 3d8 i el 4d8 de la temporada, respectivament, on es va poder veure que tenen els castells bàsics de 8 ja molt consolidats. En tercera ronda va ser el torn pel segon 2d8f del que va de temporada, que van descarregar amb solvència. Per tancar l’actuació, els terrassencs van descarregar el pd6, seguit de 2 pd5.

La mirada dels Minyons està posada ara en aquest dijous, Sant Jordi. Es citaran a les 20:00 a la Plaça Vella de Terrassa i volen firmar-hi una molt bona actuació. A més a més, el diumenge 26 la colla anirà a l’Ametlla de Mar, per actuar-hi amb els Xics Caleros i els Xiquets de Cambrils.