La llista de Fem Viladecavalls per a les eleccions municipals

La candidatura l’encapçalarà l’exalcalde i actual portaveu d’ICV Carles Rodríguez

La Torre
19 d'abril del 2015
Actualitzat el 20 d'abril a les 12:19h
Els sis primers membres de la llista
Els sis primers membres de la llista | Foto: Fem Viladecavalls

Els sis primers membres de la llista Foto: Fem Viladecavalls


Fem Viladecavalls ha donat a conèixer els seus primers candidats i candidates a les eleccions municipals del 24 de maig en un acte públic a l'avinguda de Terrassa del barri de Can Trias. La candidatura l’encapçalarà l’exalcalde i actual portaveu d’ICV Carles Rodríguez.

Rodríguez, de 30 anys, va créixer al barri de Can Trias, va estudiar a l’INS Viladecavalls i ha participat a Ràdio Vila com a locutor i tècnic en diferents programes. Sociòleg de formació, ha cursat un Postgrau en Lideratge i Govern Local i ha treballat a diverses administracions com a assessor en matèria de polítiques locals i de participació.

Maria José Rodríguez de 43 anys i líder d’Acord per Viladecavalls ocuparà el segon lloc. Casada i amb dos fills és diplomada en Relacions Laborals. Actualment està finalitzant la llicenciatura en Comunicació Audiovisual. Va ser presidenta de l’AMPA de l’Escola Rosella. És sòcia de l’Associació de Veïns de les Carenes de Can Turu, les Veus de les Carenes, els Estels Cantaires i Ràdio Vila.

Teresa Pascual, exregidora d’Obres i serveis, Medi Ambient i Dona ocuparà el tercer lloc. Comptable de professió i veïna del centre ha estat vinculada des de la joventut al món de l’associacionisme, ha estat sòcia del Casal Familiar, membre del Grup excursionista de Viladecavalls i membre activa d’ICV des de la seva formació.

El quart lloc és per a Santi Griera d’Acord per Viladecavalls i veí del centre. De 52 anys, casat i pare de tres fills. És autònom i especialista en la reforma d’habitatges. Forma part del Gremi d’Instal·ladors i de la Junta Arbitral de Consum de Terrassa.

El cinquè lloc és per a Montse Morales. Presidenta de l’Associació de veïns de Can Trias. És acupuntora i naturòpata. Vinculada als moviments socials de defensa de la sanitat pública i el poble sahrauí.

El sisè lloc l’ocuparà la independent Marisa Martínez. Infermera oncològica i màster en cures pal·liatives. Actualment cursa estudis de doctorat. Treballa a l’Observatori QUALY, centre col·laborador de la OMS. És veïna del centre i ha format part del Consell Escolar i de l’AMPA de l’Escola Rosella.

Fem Viladecavalls aposta per "una candidatura de gent competent i experiència contrastada per canviar les persones i les formes del govern de Viladecavalls".