Ullastrell Grup d'Opinió afirma que eliminarà l'impost del clavegueram

La formació diu que abaixarà els salaris de l'alcalde i del regidor a mitja jornada per fer front als diners que es perdrien si es treu la nova taxa

La Torre
19 d'abril del 2015
Actualitzat el 22 d'abril a les 11:37h
Ullastrell Grup d'Opinió ha emès un comunicat en què explica que en aquesta legislatura "s'ha produït un fort increment dels impostos a Ullastrell", remarcant que "fins i tot s'ha creat el nou impost del clavegueram".

El partit encapçalat per Claudi Puig afirma que si ells guanyen les eleccions el primer que faran és "eliminar" aquest nou impost.

D'altra banda, exposen el cost que actualment té per a Ullastrell els dos principals sous de polítics. Així, diuen que en el cas que guanyin ells les eleccions, l'alcalde passaria a cobrar dels 37 mil euros actuals a 20 mil euros anuals, mentre que el mig alcalde que actualment cobra 19 mil euros l'any, amb UGO no percebria cap tipus de salari anual.

Amb aquesta fórmula asseguren que hi hauria un estalvi de 36 mil euros els quals servirien per eliminar el nou impost sobre el clavegueram i "poder fer millores a Ullastrell"