Conveni de col·laboració entre Ajuntament i Centre Cultural

La Torre
17 d'abril del 2015
Actualitzat a les 16:42h
Jordi Ballart i Ignasi Cusidó firmant el conveni
Jordi Ballart i Ignasi Cusidó firmant el conveni | Foto: A.T.

Jordi Ballart i Ignasi Cusidó firmant el conveni Foto: A.T.


L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart i el president de la Fundació Antiga Caixa Terrassa, Ignasi Cusidó, han signat aquest migdia un conveni de col·laboració entre el Consistori i l’entitat per a la concertació de les actuacions municipals de suport al finançament de la programació cultural. A l’acte també hi ha assistit el regidor de Cultura, Amadeu Aguado.

Aquest conveni té com a finalitat donar viabilitat i vehicular les aportacions de la Generalitat de Catalunya per al Pla Nacional de Dansa i el Pla Nacional de Circ cap a l’entitat que gestiona el Centre Cultural Terrassa.

Atès que els fons de la Generalitat de Catalunya estan regulats en el Sistema Públic d’Equipaments Escènics i Musicals, que reconeix les aportacions econòmiques a realitzar sempre i quan els beneficiaris siguin entitats públiques, fins ara era impossible vehicular-les directament.

Per tal de fer possibles aquestes aportacions del Govern de la Generalitat, l’Ajuntament, en virtut del conveni que es proposa, fa reconeixement de la funció pública del Centre Cultural Terrassa, malgrat la seva titularitat privada. Aquest acord permetrà incloure la seva programació en el conveni que subscriuen anualment la Generalitat i l’Ajuntament de Terrassa per finançar les programacions estables de la ciutat.