Terrassa inaugura la primera 'Room Escape' de la comarca

Els participants hauran de fer servir l'enginy i la lògica per resoldre els trencaclosques i aconseguir sortir d'una sala en menys d'una hora

La Torre
17 d'abril del 2015
Aquest diumenge, dia 19, a les sis de la tarda s'inaugura un nou local a Terrassa, Cafè Misteri (passeig 22 de juliol, 331). No es tracta però d'una cafeteria normal sinó que Sílvia Busquí i Marisa Pérez han volgut aportar una cosa diferent i pionera a la nostra ciutat.

Es tracta de la primera "RoomEscape" o joc d'escapar en viu al Vallès Occidental. És un joc d'equip, on cal crear un grup de dues a cinc persones amb ganes de passar una bona estona. Amb una reserva prèvia entraran dins d’una habitació en el qual mitjançant pistes, enigmes i proves caldrà  aconseguir sortir de l’habitació en menys de 60 minuts i assolir el repte del joc. L’establiment també ofereix un espai per dur a terme cursos, demostracions, reunions, estudi amb un grup de treball, celebracions d’aniversari. 

L'obertura del local al públic no es farà però fins al dia 25 d’abril. La inauguració comptarà amb una presentació del local, menjar i cava, repartiment de regals a tota la gent que ha col·laborat d’una manera o altra a la creació del negoci i sorteig de regals d’entre els convidats. 

L’horari d’atenció al públic de la cafeteria serà:
- de dimarts a dijous: de 8h a 20:30h
- divendres i dissabte: de 8h a 20:30h
- diumenges i festius: de 9h a 20:30h

L’horari del joc d’escapar en viu serà:
- de dimarts a dijous: de 10h a 20h
- divendres i dissabte i vísceres de festiu: de 10h a 22h
- diumenges i festius: de 10h a 20h