Tons & Sons estrena gira a Terrassa amb «New Generation»

La Torre
17 d'abril del 2015
Actualitzat a les 11:42h
El concert comptarà amb la coral infantil Tons & Sons Junior
El concert comptarà amb la coral infantil Tons & Sons Junior | Foto: Xavier Martínez

El concert comptarà amb l'actuació de la coral infantil Tons & Sons Junior Foto: Xavier Martínez


Tons & Sons dóna el tret de sortida a la seva gira 2015 aquest dissabte a Terrassa. Serà a les vuit del vespre a l’Auditori de Terrassa estrenant el nou espectacle de la coral, anomenat “New Generation”. 

Des de principis d’anys Tons & Sons ha estat preparant un nou repertori amb noves cançons d’estils i èpoques diverses. Al concert de dissabte, s’estrenaran algunes versions de temes clàssics del pop, rock i música més contemporània com per exemple "I want you back", de Jackson Five; "Proud Mary", de Creedence Clearwater Revival, o "I smile", de Kirk Franklin. A més, a part de les ja habituals cançons incloses al darrer disc de la coral, "Rockspel", Tons & Sons ha volgut fer una mirada a les seves arrels de gospel, i ha recuperat alguns temes més tradicionals, que ja havia interpretat temps enrere. 

Tons & Sons compta des del mes de juliol passat amb la seva coral infantil Tons & Sons Júnior. La cantera de la coral també oferirà a l’Auditori un repertori nou amb temes d’artistes i grups de plena actualitat com Bruno Mars, Txarango, Blaumut, Pharrell Williams, entre d’altres. 

El concert començarà amb l’actuació dels mes petits i un cop cantat el seu repertori, els grans de Tons & Sons faran la seva part del concert, per acabar amb una sorpresa final. D’aquest recital mixt de totes dues generacions de Tons & Sons, se li ha donat el nom al nou espectacle.