Els jugadors del Terrassa FC entrenaran al raval de Montserrat

La plantilla del primer equip vol donar a conèixer la situació d'impagament de salaris que està patint amb un nou acte de protesta davant de l'Ajuntament de Terrassa | Amenacen de no disputar els dos últims partits o la lligueta de play-off si no es resol la situació

Lluïsa Tarrida
17 d'abril del 2015
Actualitzat a les 15:27h
Tal i com ja van anunciar fa diverses setmanes, els jugadors del Terrassa FC han decidit passar a l'acció després de veure com els problemes econòmics no se solucionen. Ja són dos mesos que no cobren i les dificultats per les quals estan travessant els homes de David Pirri comencen a ser preocupants.

El capità Sergio Montero ha explicat a La Torre que davant d'aquest reiterat incompliment per part de l'actual propietari del club Jesús Fernández de les seves obligacions i responsabilitats han decidit fer un pas endavant. D'aquesta manera, a més de la pancarta que ja van lluir el passat diumenge i que seguiran exhibint a cada partit de Lliga, aquesta vegada l'acte de protesta es traslladarà al lloc més cèntric de la ciutat: al raval de Montserrat.

Serà el proper dilluns dia 20 d'abril, a partir de dos quarts de vuit del vespre. "No hem escollit la porta de l'Ajuntament però no perquè sigui una acció contra ells o la regidoria d'Esports. És una protesta contra Jesús Fernández i hem cregut que el raval és un lloc prou concorregut. És la manera de donar a conèixer als egarencs el que estem patint i que ens puguin escoltar", ha explicat Montero. 

D'altra banda, diversos jugadors -aquells afiliats- han presentat una denúncia per impagament de salari a l'Asociación de Futbolistas Españoles (AFE) com una mesura més de pressió perquè Fernández els aboni els sous pendents. Així mateix, han avançat que si la situació no es resol abans de finalitzar la temporada, els jugadors es plantaran i no disputaran els dos últims partits, sempre i quan no es trobin en zona de play-off o amb opcions reals de ser-hi. Si fos aquest el cas, la plantilla afirma que disputaria els dos partits però que renunciaria a jugar la lligueta d'ascens.

"Només demanem una solució. L'única cosa que els jugadors volem és que se'ns pagui el que se'ns deu, no exigim res més. Entenem que a nivell institucional s'està passant un moment difícil però no som nosaltres qui n'hem de parlar", ha reclamat el capità del Terrassa FC.