El Torneig Hockey Solidari torna el 6 de juny

La competició tindrà lloc a les instal·lacions del CD Terrassa

La Torre
18 d'abril del 2015
Actualitzat a les 15:32h
Queda poc més d’un mes i mig per a la setena edició del Torneig Hockey Solidari. Aquesta setmana ha estat presentada oficialment al Club Deportiu Terrassa, l’escenari que albergarà la gran cita el dissabte 6 de juny. Carmen Mas, presidenta de l’Associació Torneig Hockey Solidari, i Ivà Morcillo, Secretari de l’Associació, han anunciat els quatre projectes als quals aniran destinada la recaptació que es recolliran enguany:
 
-       Escola Crespinell: Material escolar
-       ACAU: Aliments
-       Esplai La Fàbrica: Educador social i un àpat diari per jove
-       Eina Cooperativa: Material escolar i educador social

La gran novetat d’aquest any és la nova pàgina web, dissenyada i gestionada per l’agència de comunicació Tuitfactory. Julio Díaz, un dels creadors, ha presentat el web que han cuinat solidàriament durant aquests darrers mesos; un nou web molt més intuïtiu, visual i amb una imatge més neta i clara.
 
D’altra banda, en breu es donarà el tret de sortida a les inscripcions que es podran efectuar de forma molt més àgil gràcies a les millores de la pàgina Hi haurà competició de hockey, tennis, pàdel, també cursa, caminada i bicicletada i altres activitats de fitness com zumba, crossfit o spinning.
 
Enguany, l’Associació ha guanyat el premi de Millor organització d’esdeveniments del 2014 de la Nit de l’Esportista de Terrassa.