La Festa a favor de l'escola pública a Terrassa, en imatges

per La Torre, 19 d'abril de 2015 a les 20:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 d'abril de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El color groc ha predominat en la jornada Foto: Ramon Navarro


La comunitat educativa de Terrassa s'ha mobilitzat aquest diumenge en un acte reivindicatiu a favor de l'escola pública a l'Horta dels Frares, al Parc de Vallparadís. Associacions de pares i mares, docents, estudiants, sindicats i moviments han participat en aquesta jornada lúdica en què hi ha hagut diverses activitats programades: grups d'animació, actuacions de cultura popular, tallers, parades informatives i molt més. També, la lectura del manifest.


L'acte pren rellevància després que l'escola Marià Galí hagi vist com el departament d'Ensenyament li retallarà una línia de P3 de cara al curs vinent. La jornada s'iniciarà a partir de les onze del matí i s'allargarà fins passades les dues del migdia.

Així mateix, el proper 29 d’abril a les sis de la tarda, l'associació organitza un debat sobre l'àmbit educatiu amb els partits polítics que es presenten a l’alcaldia de Terrassa.

 

Participació