L'èxit d'assistència i vendes asseguren la continuïtat de la Fira de l'Oli

La Torre
15 d'abril del 2015
Actualitzat a les 17:41h
Fira de l'Oliva de Ca n'Anglada de Terrassa
Fira de l'Oliva de Ca n'Anglada de Terrassa | Foto: Cristóbal Castro
Més de 600 litres d'oli venuts i 150kg d'embotit. Aquestes són només algunes de les xifres del que va donar de si la Fira de l'Oli i l'Oliva celebrava dissabte passat organitzada per l’Associació de Comerciants de Ca n’Anglada. La fira estava plantejada amb l’objectiu d’efectuar una acció de dinamització comercial al barri a traves de proposar i facilitar la participació d’operadors i/o comerciants del propi barri, però també de la resta de la ciutat i d’altres indrets de Catalunya.

Al marge de la fira comercial s’han desenvolupat altres activitats com la ruta de la tapa en la que han participat 21 establiments de restauració, els quals han servit unes 3200 tapes, activitats adreçades als infants, actuacions musicals i la participació de 18 entitats entre les que es trobava l’Associació de veïns, que han col·laborat activament.   

Des del punt de vista del retorn comercials que ha tingut la fira, l'organització la valora "de manera molt positiva, però també ha estat molt important el retorn social i el que suposa que els veïns de Ca N’anglada junt amb altres visitants de la resta de la ciutat, hagin pogut comprovar les avantatges d’un barri socialment viu i comercialment amb un gran potencial".

L'Associació avança que gràcies a aquests bons resultats i per la petició de diferents entitats i comerciants, la fira tindrà continuïtat anyal.