Terrassa homenatge amb una placa a l'artista Ramon Cortès

La Torre
19 d'abril del 2015
Actualitzat a les 10:06h
L'artista té una placa a la nostra ciutat
L'artista té una placa a la nostra ciutat | Foto: A.T.

L'artista té una placa a la nostra ciutat Foto: A.T.


L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del tinent de Serveis a les Persones, Cohesió i Benestar Social, Manuel Pérez; del regidor de Cultura, Amadeu Aguado; i de representants dels Grups Municipals; ha assistit a la presentació de la placa commemorativa a Ramon Cortès i Casanovas, artista pintor local que va viure de l’art de la pintura, sobretot de l’encàrrec de retrats, així com de la docència artística. 

Aquest acte s’emmarca dins de la sèrie de plaques d’homenatge a persones d’especial vàlua i significació per a la nostra ciutat. La placa es pot veure al Raval de Montserrat, 6. A continuació, s’ha ofert una visita al Saló de Sessions de l’Ajuntament, on el director del Museu de Terrassa, Domènec Ferran, ha comentat l’obra del pintor.

La Comissió del Nomenclàtor de Terrassa va decidir retre homenatge a personatges cèlebres relacionats amb la nostra ciutat, col·locant unes plaques commemoratives. De moment s’han instal·lat les dedicades a Joaquim Ventalló i al físic Albert Einstein.
 

Domènec Ferran va explicar qui era i què va fer Cortès Foto: A.T.