Trobada de programadors a Terrassa per crear prototips de videojocs

Durant tres dies, el Parc Audiovisual de Catalunya acollirà l'esdeveniment mundial 'Ludum Dare 32'

per La Torre, 15 d'abril de 2015 a les 12:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'abril de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els propers 18, 19 i 20 d'abril Mandarina Games, empresa de desenvolupament de videojocs i aplicacions mòbils, organitza la trobada 'Ludum Dare 32'. Un cop més, els professionals residents opten per portar a terme els seus projectes creatius a les instal·lacions del Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa, on cada dia desenvolupen la seva activitat.

'Ludum Dare' és un esdeveniment mundial de desenvolupament de videojocs en el qual participen desenvolupadors de tots els nivells, amb més de 2.500 participants en la seva última edició. Se celebra cada 4 mesos i és l'esdeveniment d'aquest tipus més important del món. Al llarg dels tres dies, els programadors participaran al Parc en la creació ràpida de prototips de videojocs, eix principal de les 'Ludum Dare'.


Les trobades suposen un gran repte per als programadors joves i d'empreses de l’escenari independent de la creació de jocs. Sobre una temàtica anunciada disposen de tres dies per a crear un prototip funcionant de videojoc que serà avaluat i votat per tots els participants, un repte d’enginy i coneixements que les grans empreses i distribuïdores miren de reüll per captar o descobrir noves propostes que puguin tenir recorregut comercial. És, doncs, un gran estímul per aquests desenvolupadors poder mostrar les seves habilitats i capacitats així com per aprendre d’altres, tot en un espai de temps molt curt. Aquest any s’ampliarà la trobada amb xerrades de professionals del sector.

El videojoc és una de les indústries audiovisuals que s’ha mostrat més competitiva i un sector en el qual el Parc Audiovisual està molt interessat en potenciar a la nostra ciutat.
 

 

Participació