CCOO s'adhereix al Pacte Social per l'Aigua Pública a Terrassa

El sindicat considera "imprescindible el compromís explícit en el manteniment i l'estabilitat dels llocs de treball"

per La Torre, 14 d'abril de 2015 a les 10:11 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 d'abril de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
CCOO del Vallès Occidental-Catalunya Central ha decidit afegir-se al Pacte Social per l’Aigua Pública a Terrassa. El sindicat, anteriorment signant del Pacte Social per l’Aigua a Catalunya, afirma que "compartim tots els punts del manifest; i en aquest marc volem reafirmar que és imprescindible el compromís explícit en el manteniment i l’estabilitat dels llocs de treball actuals i el manteniment dels drets i condicions de qualitat, seguretat i estabilitat en els llocs de treball de la plantilla actual".

Comissions Obreres remarca que importància del punt número 6 del pacte, ja que "en el context que el govern municipal que sorgeixi de les properes eleccions municipals del 24 de maig a la ciutat de Terrassa haurà d’encarar el futur de la gestió de l’aigua pública". La concessió actual finalitza el 31 de desembre de 2016.

 
Des de CCOO del Vallès Occidental-Catalunya Central creuen "imprescindible" la participació dels representants legals dels treballadors i les treballadores i de les organitzacions sindicals en tot el "procés deliberatiu i decisori" del futur de la gestió de l’aigua de Terrassa.

 

Participació