Conveni del Cercle Cecot de Joves Empresaris amb la UPF

La Torre
13 d'abril del 2015
Santi Fontseca i Mònica Figueras segellant l'acord
Santi Fontseca i Mònica Figueras segellant l'acord | Foto: Cecot

Santi Fontseca i Mònica Figueras segellant l'acord Foto: Cecot


El Cercle Cecot de Joves Empresaris i la Universitat Pompeu Fabra han signat un conveni de col·laboració perquè els estudiants d’aquesta universitat puguin fer les seves pràctiques a l’entitat. L’acord ha estat signat aquest divendres a la seu de la patronal Cecot pel president del Cercle, Santi Fontseca, i per la vicerectora de la UPF, Mònica Figueras.

L’objectiu d’aquest conveni és establir els termes de col·laboració que han de regir entre les parts signatàries per tal que els estudiants de la UPF puguin fer les seves pràctiques acadèmiques externes amb el Cercle. Durant la seva estada en pràctiques, els estudiants faran tasques pròpies de l’àmbit professional en el qual exerciran la seva activitat com a graduats amb l’objectiu de completar l’aprenentatge teòric i pràctic adquirit amb la seva formació acadèmica i adquirir així experiència laboral que necessiten.

Per Santi Fontseca, president del Cercle Cecot de Joves Empresaris, la signatura d’aquest conveni implica de forma directe “apropar el talent i la joventut a les empreses del Cercle” i ha destacat que el projecte que planteja la UPF és molt adequat per la situació i els interessos actuals de les empreses. Apropar i donar formació als alumnes perquè puguin observar de primera mà les dinàmiques de les empreses que formen part del Cercle Cecot de Joves Empresaris és un dels objectius principals del conveni, ha destacat Fontseca.

Per la vicerectora de la UPF, Mònica Figueras, “comptar amb els alumnes de la Universitat Pompeu Fabra és una oportunitat per captar talent altament qualificat i contribuir a més a la formació dels estudiants” i ha destacat que per la UPF “l’empresa és molt important i imprescindible per la formació dels alumnes”.

Durant l’acte, també s’han donat a conèixer per part del servei de Carreres Professionals de la UPF les diferents vies per a la incorporació del talent de la UPF a les empreses participants a l’acte.