Itziar González parla de corrupció al dinar-tertúlia de La Trobada

La Torre
13 d'abril del 2015
Actualitzat a les 10:37h
Itziar González
Itziar González | Foto: Eliana Magalhaes
La Trobada, el restaurant del temps (Teatre, 4, 1r. Terrassa), ideat i gestionat per la xarxa d’entitats inclusives ALEI, organitza dimecres 15 d’abril a dos quarts de dues del migdia el dinartertúlia "La ciutadania ho ha fet: lluita popular contra la corrupció", a càrrec d’Itziar González.

El preu del dinar-tertúlia, obert a tothom, és l’habitual del menú del temps de La Trobada: 7,50 euros. L’aforament limitat de la sala, ubicat al primer pis de la seu de la colla castellera Minyons de Terrassa, exigeix reservar per tal d’assistir al dinar-tertúlia. Els interessats cal que ho facin al telèfon 625 45 58 63 o bé, per correu electrònic, a [email protected].

Itziar González (Barcelona, 1967) viu a Ciutat Vella i és arquitecta. Ha estat regidora electa del districte barceloní (2007-2010). És membre fundadora de dues associacions amb voluntat de construir nova política: el Grup Impulsor de Parlament Ciutadà i l’Institut Cartogràfic de la ReVolta. Coautora de La força per canviar les coses i Revoltes.

L’acte l’organitza La Trobada, el restaurant del temps, en col·laboració de la llibreria Synusia, que hi oferirà propostes de lectura relacionades. Amb activitats com aquesta, el restaurant del temps d’ALEI aprofundeix en un dels seus objectius: enfortir llaços comunitaris entre els clients convencionals (que hi paguen amb temps) i els clients del temps (que hi fan voluntariat com a resposta als àpats rebuts).