Els Mossos del complex 'Egara', enfadats

El sindicat del cos policial critica les escasses directrius de la conselleria d'Interior davant l'amenaça jihadista

per La Torre, 10 d'abril de 2015 a les 11:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 d'abril de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El portaveu del sindicat de Mossos d'Esquadra, Toni Castejón, denuncia falta d'informació interna al cos de Mossos per part de la Conselleria d'Interior davant l'alerta per terrorisme jihadista i els darrers cops policials. “Es va parlant de nivells d'alerta i l'única consigna que et donen és que et posis l'armilla i consells molt genèrics, però a nivell de cos unitari la informació és penosa”, declara Castejón.
 

En declaracions a La Xarxa de Comunicació Local, el portaveu del sindicat assegura que hi ha “molta desinformació” i demana més formació especialitzada dels agents sobre terrorisme jihadista: “tret d'unitat especialitzades, la formació és nul·la”.
 

Pel que fa a possibles objectius de les cèl·lules jihadistes, com el complex central 'Egara' de Sabadell, Toni Castejón ha assegurat que als agents que hi treballen no han rebut cap mena de comunicació oficial: “no hem vist cap tipus d'augment de mesures de seguretat en aquestes comissaries i això està creant malestar”.

 

 

Participació