Els joves de Terrassa es mobilitzen

Aquest dissabte, primera Trobada Jove a la plaça Didó amb tallers, música i espectacles

La Torre
10 d'abril del 2015
Actualitzat el 11 d'abril a les 8:14h
Acte de presentació de la Trobada
Acte de presentació de la Trobada | Foto: Maria Diaz

Acte de presentació de la Trobada Foto: Maria Diaz


La Trobada Jove de Terrassa és una iniciativa presa per entitats i joves de la ciutat, que agrupa els següents col·lectius: Diables de Terrassa, Esplai de Ca n’Aurell, Assemblea d’Estudiants de Terrassa, Agrupament Escolta i Guia Torrent de les Bruixes, Arran Terrassa, la Colla Castellera Universitària Bergans, el SEPC Montserrat Roig i Batzac

Tots aquests col·lectius van començar a trobar-se fa uns mesos i es van adonar que a Terrassa no hi havia espais que "ens permetessin posar les nostres inquietuds en comú". I per això sorgeix la TJ, com a "resposta a aquesta necessitat i per poder començar a crear aquesta relació construint una proposta". 

La jornada s'iniciarà a partir de dos quarts d'onze del matí amb activitats esportives i lúdiques (prèvia inscripció a trobadajoveterrassa@gmail.com). Pels volts de les dues del migdia, hi haurà dinar de carmanyola.

Ben dinat, a les quatre de la tarda, serà el moment dels tallers i debats amb castells, rap, dibuix, educació, teatre o slackline, entre d'altres. I a les vuit del vespre, actuació dels grups de cultura popular amb Diables de Terrassa, Bergants del Campus Terrassa i Diables de Sant Pere Nord.

La trobada acabarà amb un sopar a partir de les nou de la nit a preus populars i concerts dels grups Sinergias, Albercocks, This is Riot, Intentex i La Flor del Otro. 

La intenció de la TJ és que, a partir d’una dia "creat des del jovent i pel jovent, reivindicar el paper que tenim com a agent a la ciutat. Creiem i apostem per l’autogesitó com a forma d’organitzar-nos, és per això que la TJ l’hem construïda nosaltres". 
 
És un acte, doncs, obert a qualsevol jove que tingui ganes de dir-hi la seva a partir de la participació activa en allò que sorgeixi d'aquestra trobada.