Exposició retrospectiva de l'artista egarenc Antoni Padrós

La Torre
09 d'abril del 2015
Actualitzat el 10 d'abril a les 12:19h
La mostra es pot veure a la Sala Muncunill
La mostra es pot veure a la Sala Muncunill | Foto: A.T.

"Antoni Padrós. Pertorbador de consciències" es podrà veure a la Sala Muncunill Foto: A.T.

 

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del regidor de Cultura, Amadeu Aguado, van inaugurar dijous, l’exposició “Antoni Padrós. Pertorbador de consciències”, produïda per l’Ajuntament de Terrassa, que es podrà veure a la Sala Muncunill fins al 21 de juny. L’acte comptarà també amb la presència de l’artista i del comissari de l’exposició, Valerio Carando. 

El servei de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa, mitjançant Terrassa Arts Visuals, ha produït dins del cicle Art Terrassa 2015 aquesta exposició retrospectiva d’un dels talents artístics terrassencs més visionaris. La mostra és un recorregut contracultural per la Catalunya del segle XX. 

Nascut a Terrassa l’any 1937, Antoni Padrós és el cineasta més representatiu i celebrat del moviment underground català. Aquesta és la primera exposició retrospectiva d’aquest artista que mostra la seva obra pictòrica, amb la que va començar a donar-se a conèixer, i la seva obra cinematogràfica. L’acte tindrà lloc a la Sala Muncunill (pl. Didó, 3).