Es deixa la porta oberta del pis amb 20 plantes de marihuana a dins

Un veí va alertar la Policia en veure el gos a l'entrada del domicili, el televisor en funcionament i que ningú responia als seus crits

La Torre
07 d'abril del 2015
Actualitzat a les 21:12h
Un veí del carrer de Santa Llúcia va alertar la Policia Municipal la nit del passat dijous. L'home s'havia trobat la porta d'un domicili del seu bloc de pisos oberta, amb un gos a la porta i la televisió funcionant. Ningú li contestava des de l'interior.

Quan la Policia va arribar-hi, van observaro com efectivament la porta estava oberta i hi havia un gos bordant a l'entrada. La dotació no va observar que la porta estigués forçada. Els agents van procedir a entrar al pis. Allà van trobar un DNI però no els va ser possible contactar amb el seu propietari. A dins no hi havia ningú.

A l'interior de l'habitatge, els agents van localitzar una vintena de plantes petites de marihuana i una llum de cultiu. Van efectuar diligències informatives per aquest fet per si fos constitutiu d'un delicte contra la salut pública i van informar al cap dels Mossos d'Esquadra. Un cop fet l'informe, van tancar la porta.