L'Atlètic infantil s'endú la plata de l'Euro Hockey League

La Torre
07 d'abril del 2015
Els egarencs van quedar segons a l'EHL
Els egarencs van quedar segons a l'EHL | Foto: ATHC

Els egarencs van quedar segons a l'EHL Foto: ATHC


L'Atlètic Infantil va aconseguir aquesta Setmana Santa la medalla de plata a l'Euro Hockey League Junior, una edició de l'EHL per a equips sub-14 disputada a Bloemendaal (Països Baixos), al mateix camp on s'ha disputat la màxima competició europea.

Els esperaven tres rivals molt forts i campions del seu país: l'Oranje Zwart neerlandès, l'UHC Hamburg alemany i els KHC Dragons belgues. Va ser l'OZ l'equip que es va acabar emportant el títol, com a l'edició dels grans. Precisament el partit que va decidir el campionat va ser el que l'inaugurava, quan l'Atlètic es va enfrontar al conjunt d'Eindhoven.

Joan Dalmases va avançar l'Atlètic amb un gol a l'inici del partit, però els holandesos van empatar a la segona meitat. Els grocs aguantaven bé el resultat, però a 20 segons del final Cas Dingen va aconseguir el 2-1 definitiu. Va estar a punt de sorprendre l'Atlètic contra el millor conjunt del continent, en un partit que es va escapar injustament.

Als altres dos partits l'Atlètic va aconseguir dues victòries: 7-0 contra els alemanys i 2-1 contra els belgues, en un partit molt dominat però amb un marcador que no va reflectir les oportunitats que va generar l'equip groc-i-negre.

L'OZ no va fallar tampoc als altres dos partits, i l'Atlètic es va haver de conformar amb la medalla de plata i una experiència magnífica per a tots els nens, entrenadors i pares que es van desplaçar a Holanda per viure de ben a prop el millor hockey europeu.