L'Orange Zwart trenca el somni europeu del Club Egara

Els egarencs van caure derrotats davant el vigent campió holandès als quarts de final

La Torre
05 d'abril del 2015
Actualitzat a les 9:35h
L'Egara va plantar cara a l'Orange Swart
L'Egara va plantar cara a l'Orange Swart | Foto: EHL

El Club Egara marxa de l’Euro Hockey League (EHL) amb el cap ben alt després de caure 4-1 contra l’Oranje Zwart, vigent campió de la lliga holandesa i l’actual líder. Els ratllats han plantat cara fins al darrer quart, on s’ha arribat amb empat a 1, però el penal corner i un strocke han encarrilat la classificació dels taronja. Mink van der Weerden, decisiu amb un hat-trick, ha inaugurat el marcador al minut 4 gràcies a un penal córner.

L’Egara, però ha aguantat bé, i a estones ha portat la iniciativa per intentar buscar la igualada. El gol ha arribat en el primer PC. Alex de Paeuw ha xutat al calaix per empatar abans del descans. El tercer quart ha estat molt igualat i el partit s’ha decidit a les acaballes. L’OZ s’ha tornat a avançar gràcies a un gol d’strocke de Van der Weerden. L’Egara ha gaudit d’una ocasió per empatar, però no ha pogut aprofitar el seu segon panal córner. Qui no ha perdonat ha estat Van der Weerden de nou, que ha sentenciat a falta de sis minuts també de PC, la seva especialitat. Ja al final, al minut 70, Galema ha marcat el 4-1 definitiu.

El Club Egara, malgrat el darrer quart, ha plantat cara i ha demostrat la progressió de l’equip. Ara toca centrar-se en la Lliga on l’any passat va estar a punt d’endur-se el títol. Enguany, els ratllats volen lluitar per ser campions i tornar l’any vinent a l’EHL.