Minyons de Terrassa completen el 3 i el 4 de 8 a Castelló d'Empúries

Els malva han fet unes colònies a l'Empordà

La Torre
31 de març del 2015
Actualitzat a les 6:59h
Després d’haver passat un cap de setmana ple d’activitats orientades a enfortir les relacions entre els seus integrants, des dels més grans fins als més petits, els Minyons de Terrassa van actuar el passat diumenge 29 de març a Castelló d’Empúries. La diada d’aniversari dels locals, els Vailets de l’Empordà, va citar als de Terrassa i als Margeners de Guissona a les 13:00 a la plaça de la Basílica.

Després d’un pd4 caminat d’entrada a plaça, els del carrer teatre van ser els encarregats d’obrir l’actuació, descarregant el tercer 3d8 del que va de temporada. En segona ronda van optar pel 4d8, que també van completar amb solvència, sent també el tercer del present curs. Per tancar, els Minyons van descarregar el 3d7 aixecat per sota, estructura a la que dediquen un temps especial en els seus assajos i que ja van descarregar l’any passat en aquesta mateixa població.

En ronda de pilars, els terrassencs van fer un vano de 5 davant la Basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries, seguit de tres pilars de 4 de dol, aixecats simultàniament per les altres colles a plaça, i dedicats a les víctimes de la tragèdia aèria als Alps d’aquesta setmana.

El cap de setmana per terres empordaneses va acabar amb un dinar de germanor de totes les colles, organitzat pels Vailets de l’Empordà.