El Terrassa FC perd a Figueres i s'allunya de l'ascens (1-0)

Els egarencs dominen la segona part i quan millor juguen reben el gol (minut 78)

29 de març del 2015
Actualitzat el 30 de març a les 6:59h

El Terrassa ha perdut a Vilatenim un partit que podria haver guanyat. La primera part ha estat més del Figueres que dels egarencs, i el gol local ha rondat en moltes ocasions la porteria d'Ortega. Però a la segona els homes de David Pirri han buscat el triomf. No es conformaven amb l'empat i han avançat línies i han aculat els empordanesos.

Tot semblava dirigir-se cap a un gol del Terrassa. Però en el futbol hi ha una màxima: qui perdona acaba perdent. I és el que li ha passat a l'equip vermell. Després d'un reguitzell d'ocasions a l'àrea del Figueres, una arribada dels locals al minut 78 ha acabat en gol.

L'1 a 0 ha estat un cop dur pels de Pirri. I els de casa han començat a tocar i a perdre temps, mentre el Terrassa hi posava fe. Els tres minuts d'afegit no han servit per a res.

Les dues darreres sortides, seguides, han acabat igual, amb derrota, i això allunya el Terrassa dels llocs de promoció.