Cursa solidària a l'escola Tecnos en benefici de Save the children

La Torre
28 de març del 2015
S'han recollit més de 3.000 euros
S'han recollit més de 3.000 euros | Foto: Tecnos

S'han recollit més de 3.000 euros Foto: Tecnos


Aquest divendres els alumnes de l'escola Tecnos van participar en una cursa solidària a favor de l'ONG "Save the children". L'activitat forma part del projecte d'aprenentatge i servei (APS) que l'escola té engegat des de P3 fins a 4t d'ESO.

Aquest projecte té per objectiu que tots els alumnes de l'escola contribueixin d'alguna manera a fer un servei a la societat, mentre reben un aprenentatge a canvi. L'activitat estava organitzada pel grup de 2n d'ESO B. Els nois i noies d'aquest grup van preparar la campanya informativa a les famílies i als alumnes de l'escola. Van passar per totes les aules a explicar què és "Save the Children", què fa, com ho fa i a convèncer tots els nens i nenes de la importància de ser solidaris.
 
Després van organitzar tot el material necessari per fer la cursa (dorsals, diplomes, inscripcions...), van demanar els permisos per tallar el carrer i divendres al matí es van llevar ben d'hora per preparar les galetes i pastissos que donaven com a obsequi a tots els qui havien participat.
 
L'objectiu de la cursa ha estat més que assolit, ja que han aconseguit recaptar més de 3.165,64 euros que ara s'enviaran a "Save the children" pels drets dels infants de Mali.