L'Eix Comercial Sant Pere organitza un taller de mones de xocolata

La Torre
27 de març del 2015
Actualitzat a les 12:45h
Els nens elaboraran deu mones amb l'ajuda d'un pastisser
Els nens elaboraran deu mones amb l'ajuda d'un pastisser | Foto: Eix Sant Pere

Els nens elaboraran deu mones amb l'ajuda d'un pastisser Foto: Eix Sant Pere


Un any més i seguint la tradició, l’Eix Comercial Sant Pere organitza un taller infantil de mones de xocolata. Enguany el taller serà el dissabte dia 28 de març entre les 10 i les 13 hores, i el lloc serà sota la marquesina del Mercat de Sant Pere, al vial sud de la Plaça del Triomf.

En el taller es comptarà amb el Mestre Pastisser Vicenç Peñataro de la Pastisseria San Pedro, que explicarà els orígens de la tradició de regalar la mona de Pasqua i les variacions que ha sofert des que va començar. També ens introduirà en el món de la xocolata, quins tipus hi ha, d’on prové, com es treballa,.....

La part més important del taller és la pràctica, i per això entre tots els nens/es que vulguin participar-hi crearan 10 peces de xocolata, amb l’ajuda i els consells del Mestre Pastisser. Un cop acabades les 10 mones de xocolata es sortejaran entre tots els nens i nenes que les hauran elaborat.

Per acabar s’obsequiarà als participants amb un ou de xocolata, per tal que ningú es quedi sense tastar el producte estrella del taller. Per participar al taller tant sols s’ha de venir al lloc indicat i fer la cua pertinent, no requereix cap tipus d’inscripció prèvia. En cas de pluja el taller es farà a l’interior del Mercat de Sant Pere.