8.000 persones visiten l'exposició d'Eduard Arranz-Bravo

El proper 9 d'abril s'inaugura al Centre Cultural la mostra "Els colors de la llum. Vitralls de Vila-Grau a la Sagrada Família"

La Torre
26 de març del 2015
Actualitzat a les 15:52h

Centenars d'escolars han vist la mostra de l'artista contemporani Foto: Centre Cultural


Considerat un dels màxims exponents pictòrics de la segona meitat del s.XX a casa nostra, Eduard Arranz-Bravo ha portat entre el a la Sala 3 i 4, entre el 12 de febrer i el 22 de març, una trentena de teles i escultures totes elles obra recent i exposada per primera vegada a Catalunya. En total, 7.705 persones han pogut gaudir d’aquesta mostra considerada pel crític, Bernat Puigdollers, un reflex del ‘moment dolç’ que viu l’artista ja que la seva obra ‘ha guanyat amb els anys maduresa, definició i solidesa’.

Entre les obres que s’han pogut veure destaquen peces com Big Show i Valent o les contundents pintures de temàtica humana Humanoto, Independent, Natural. Totes elles creades aquest darrer any 2014 i que només havia estat exposada recentment a Moscou, Sant Francisco i Xangai.

El Centre Cultural Terrassa, interessat en la seva trajectòria pictòrica i escultòrica, ha seguit a l’artista de molt aprop. Ja l’any 1984 el públic va poder gaudir d’una primera presa de contacte amb l’autor i l’any 1996, es va presentar una exposició amb peces dels anys noranta.

Visites escolars

Aquesta exposició ha format part del programa pedagògic, Exploradors de l’Art, un projecte A partir d'una visita guiada, 1.600 nois i noies han posat en pràctica a l'aula taller del Centre Cultural Terrassa els coneixements adquirits durant la visita i amb un treball prèvi a l’escola.

La finalitat d'aquest programa és col·laborar amb els centres escolars en el desplegament curricular de l'àrea d'Educació artística: visual i plàstica.

Propera exposició: 

Els colors de la llum. Vitralls de Vila-Grau a la Sagrada Família
Sales 3 i 4 · del 9 d'abril al 7 de juny
Horaris d'exposició: de dilluns a dissabte, de 16 a 21 h. Diumenges i festius obert els dies de funció.
Entrada lliure