Itziar González i Iago Otero presenten el llibre «Revoltes» a Terrassa

La Torre
25 de març del 2015
Actualitzat a les 15:34h
Itziar González
Itziar González | Foto: Eliana Magalhaes
Aquest dijous a les set del vespre, presentació del llibre "Revoltes" amb els seus autors Itziar González i Iago Otero, a la llibreria Synusia. Un llibre que els autors defineixen com a fruit de l'acció combinada de moltes persones i que ens permetrà obrir un diàleg intens sobre noves institucions, processos participatius, democràcia i drets a la ciutat.

"Perquè res no pugui quedar amagat sota la terra, cal seguir removent i capgirant els escenaris fixes que s'imposen a la ciutadania des dels poders antidemocràtics. (...) Imaginem com seguir nodrint el nostre idealisme i on trobar les aliances que facin de contundent ribot i contrapoder real", afirma González.

Itziar González, Barcelona, 1967. Viu a Ciutat Vella i és arquitecta. Ha estat regidora electa del districte de Ciutat Vella de Barcelona (2007-2010). És membre fundadora de dues associacions amb voluntat de construir nova política: Grup Impulsor de Parlament Ciutadà i Institut Cartogràfic de la ReVolta. Actualment s'encarrega del projecte de dinamització del Vapor Gran de Terrassa

Iago Otero, Terrassa, 1981. És llicenciat i doctor en Ciències Ambientals per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment treballa a la Universitat Humboldt de Berlín. Argumenta que la ideologia del creixement econòmic és l'origen dels problemes ecològics i socials i és partidari del decreixement.