L'accident d'avió dels Alps commou el Leitat de Terrassa

El sinistre se salda amb un total de 150 morts, 144 passatgers i sis membres de la tripulació | Anna Sorribas havia deixat el Parc Tecnològic feia quatre mesos per treballar a la Universitat de Girona

Lluïsa Tarrida
24 de març del 2015
Actualitzat el 26 de març a les 11:19h
Un avió de la companyia alemanya Germanwings -la marca low cost de la Lufthansa- que feia el trajecte entre Barcelona i Düsseldorf s'ha estavellat aquest dimarts als Alps occitans. L'aparell, un Airbus A320, ha desaparegut dels radars a la regió d'Alta Provença i s'ha estavellat prop de Prats de Blèuna Auta, entre Dinha i Barceloneta de Provença, segons han confirmat dos helicòpters de la gendarmeria francesa.

A l'avió hi anaven 144 passatgers i una tripulació conformada per sis membres (dos pilots i quatre hostesses). Tots han mort al sinistre. L’aparell havia sortit de l'aeroport del Prat a les 10:01 i havia d'arribar a Düsseldorf a les 11:41, però a les 11:15 ha desaparegut dels radars.

Entre els desapareguts hi ha una ex treballadora del Leitat de Terrassa, Institut Tecnològic que col·labora amb empreses i institucions per generar transferència  en I+D amb valor econòmic i social. Fa quatre mesos que ja no hi desenvolupava la seva tasca professional. Era Anna Sorribas, veïna d'Olot, que actualment treballava en una empresa del sector ubicada al Parc Científic i Tecnològic de la UdG.