Glòria Ullés: «La gent d'ERC sempre va de cara»

La Torre
23 de març del 2015
Els membres de la llista d'ERC a Viladecavalls
Els membres de la llista d'ERC a Viladecavalls | Foto: ERC

Els membres de la llista d'ERC a Viladecavalls Foto: ERC


Divendres passat es va dur a terme la presentació de la candidatura d'Esquerra Republicana de Catalunya de Viladecavalls. L'acte es va iniciar amb una taula rodona que va comptar amb els càrrecs electes de la comarca, el regidor Toni Masana de Vacarisses, l'alcalde d'Ullastrell, Joan Ballbé, el diputat al Parlament de Catalunya Marc Sanglas, a més del representant de les JERC de Viladecavalls, Victor Palacios, i la candidata a l'alcaldia del municipi, Glòria Ullés.

Durant la taula rodona es van exposar la diversitat de situacions que Esquerra Republicana es troba, en municipis tant propers com Vacarisses i Ullastrell. Durant les seves exposicions, els diversos ponents van incidir en el fet de tornar a posar la política i la feina dels polítics com una cosa ben acceptada per la comunitat, que en paraules de Sanglas es resumien en el fet que "dedicar el temps a la comunitat és el millor que hom pot fer".

Víctor Palacios i Glòria Ullés van posar el toc local. Palacios subratllava la importància de la implicació dels joves en la política, "perquè els joves compromesos són el relleu". Ullés va fer un repàs de la política municipal de Viladecavalls dels darrers 10 anys, tant per la feina feta quan va estar dins de govern com quan va exercir d'oposició. En aquest sentit va definir a la gent d'Esquerra Republicana com "gent que sempre va de cara", i que porta implícita els "valors republicans de la igualtat d'oportunitats per poder esdevenir ciutadans lliures".