Gabriel Turmo: «El PP és l'aire fresc i el canvi a Terrassa»

Marta Giménez-Arcusa, presidenta local de Noves Generacions, confirmada com a la quarta de la llista, per darrere d'Àlex Rodríguez i Ángeles Peinado, a ls files del PP local

per Joan Manel Oller , 21 de març de 2015 a les 12:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de març de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els populars de Terrassa ja ho tenen tot a punt per a intentar l'assalt a l'alcaldia. El Partit Popular ha presentat la seva candidatura a la Nova Jazz Cava. I ha reblat la idea que el canvi a l'Ajuntament només el poden portar ells, encapçalats pel seu líder, que repeteix  per segon cop com a número 1. La jornada ha tingut com a convidat a un pes pesant dels populars a Espanya, Dolors Montserrat, vicepresidenta tercera del Congrés dels diputats.
 

Marta Giménez-Arcusa, presidenta local de Noves Generacions, serà la quarta de la llista, per darrere d'Àlex Rodríguez i Ángeles Peinadoi el líder, Gabriel Turmo Foto: Cristóbal Castro


Turmo ha repetits per activa i per passiva que les coses no poden continuar com fins ara i que cal fer fora el PSC després de 36 anys de govern ininterromput. Un canvi que a parer seu "és urgent" i que només el PP, afirma, pot assumir. Entre altresraons, ha comentat l'advocat, perquè CiU, ERC, ICV i EUiA ja han pactat a Terrassa. Només el PP, ha vingut a dir, està lliure de culpa del què ha estat i és l'Ajuntament. Als socialistes els ha acusat de supèrbia i prepotència, i d'haver consolidat tics i
vicis. "El PP és l'aire fresc".


Turmo pensa que Terrassa té unes grans potencialitats en matèries com el turisme, però creu que les coses s'han fet malament i que la catalanització i l'eliminació del castellà tanca portes als potencials visitants espanyols. Sense oblidar "el refús a participar de la Marca España".

Turmo ha deixat anar que la Rambla no funciona, que la mobilitat és un desastre, que la immigració no controlada és un problema, que vandalisme i incivisme són una constant als carrers i places
de la ciutat i que el PP refusa de totes totes l'ampliació de la mesquita de Ca n'Anglada. I ha tornat a repetir que Terrassa "està bruta". Com a prioritats n'ha destacat dues, l'economia, per a fer créixer el nombre de llocs de treball, i les polítiques socials.

El PP posaria més policia als carrers si governés i vigilaria tots els espais conflictius amb vídeo càmeres i augmentaria les places d'estacionament gratuït en superfície.

Dolors Montserrat ha demanat que Terrassa "torni a ser el motor generador de llocs de treball de Catalunya" i ha afirmat que "Espanya no ens roba". Segons la popular, tot el contrari, i inverteix milions i milions a Catalunya i a Terrassa i comarca. L'exemple, 87 milions d'euros, va explicar, pel IV Cinturó, i mig milió per la Seu d'Ègara.

A més, s'ha declarat catalana de cap a peus i ha lamentat els atacs que pateix per sentir-se espanyola. La vicepresidenta del Congrés ha volgut deixar clar que ni ella ni el PP són anticatalans.

 

Participació